Porositësi i vrasjes së Emiljano Ramazanit dhe Regis Runajt/ Arrest me burg për 34-vjeçarin (EMRI)

Arrestohet 34-vjeçari Erion Alibej që porositi vrasjet e Emiljano Ramazanit dhe Regis Runajt në Elbasan. Policia ka arrestuar Erion Alibej , i cili mendohet kishte kërkuar vrasjen e Ramazanit dhe Runajt. Erion Alibej është vëllai i Endrit Alibej, të ekzekutuar dy vite më parë në Elbasan. Erion Alibej së bashku me vëllain e tij drejtonin … Continue reading Porositësi i vrasjes së Emiljano Ramazanit dhe Regis Runajt/ Arrest me burg për 34-vjeçarin (EMRI)