Rama njofton paketën e re ekonomike: Kush përfiton dhe sa Lekë merr

Kryeministri Edi Rama tha se “176 mijë të tjerë individë dhe familje përveç atyre që kanë përfituar nga paketa e parë”, do të përfitojnë nga ndihma ekonomike për këtë muaj. Në një komunikim në FB, Rama deklaroi se paketa përmbledh disa kategori: 100 mijë punonjës në turizëm 66 mijë punonjës që janë larguar apo pezulluar … Continue reading Rama njofton paketën e re ekonomike: Kush përfiton dhe sa Lekë merr