“Geron Xhafaj”/ Shefat e Policisë tregojnë skenarin me “dëshmitarin e rremë”, Alizoti dhe rolin e prokurorit Gentian Osmani

Nga Boldnews.al Dëshmia e dy drejtuesve të lartë të Policisë para gjykatës së Tiranës të Mërkurën, forcoi më tepër dyshimet se çështja e njohur si “Babale” është një skenar i hartuar dhe realizuar nga zyrtarë të lartë të Ministrisë së Brendshme, në tentativë për të shpëtuar Agron (Geron) Xhafaj, vëllain Fatmir Xhafajt, ministrë i Brendshëm … Continue reading “Geron Xhafaj”/ Shefat e Policisë tregojnë skenarin me “dëshmitarin e rremë”, Alizoti dhe rolin e prokurorit Gentian Osmani