Drejtuesi i Prokurorisë së Krujës, Petrit Çano përballet me vetingun

Drejtuesi i Prokurorisë së Krujës, Petrit Çano u përball të mërkurën me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, në përfundim të hetimit administrative për të tre kriteret e rivlerësimit. Trupa gjyqësore drejtohej nga Olsi Komici, me relatore Suela Zhegun dhe anëtar Lulzim Hamitaj. Në cilësinë e vëzhguesit ndërkombëtar ishte i pranishëm Theo Jacobs. Kreu i Prokurorisë … Continue reading Drejtuesi i Prokurorisë së Krujës, Petrit Çano përballet me vetingun