Ministrja e re njofton vendimin: Anulohet koncesioni për rrugën Thumanë-Kashar

Belinda Balluku, ministrja e re  Transporteve dhe Energjitikës njoftoi ndërprerjen e koncesionit për aksin rrugor Kashar -Thumanë.

“Kam vendosur të bëj ndërprejen e Partneritetit Publik-Privat  të aksit Kashar -Thumanë. Buxhetin e saj do t’ia dedikojmë Paktit për Universitetit. Për ne ky aks vazhdon të jetë i rëndësishëm”, u shpreh ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here