Tirana paralizohet nga trafiku, automjetet radhë kilometrike (FOTO)

Lëvizja me automjet në Tiranë po kthehet gjithnjë e më shumë në një mision të pamundur. Kjo e hënë e ka gjetur kryeqytetin të paralizuar nga trafiku. Për drejtuesit e automjeteve është një ferr. Në akset kryesore dhe kryqëzime radha e automjeteve është kilometrike.

LEXO EDHE  I plotë/ Vendimi i 2015 që nxjerr blof socialistët e KQZ me regjistrimin e “Bindja Demokratike”

Këtë situatë e ka sjellë mungesa e investimeve në infrastrukturë dhe bllokimi i disa segmenteve  me urdhër të “Lali Erit” për qëllime populiste.