Protesta/ Pedagogët e Ekonomikut në mbështetje të studentëve: Dënojmë dhunën policore

Pedagogët e Departamentit Marketing-Turizëm në Fakultetin Ekonomik janë shprehur në mbështetje të studentëve.

Në një deklaratë ata kërkojnë përgjigje nga institucionet dhe kanë dënuar dhunën e ushtruar nga forcat policisë.

8c528dce-d4da-42fd-8cb7-acf169ece700

“Mbështesim arsimin cilësor për të përmirësuar aktivitetin akademik dhe gjetjen e një platformë të përshtatshme me stafet akademike. Kërkojmë reagim serioz dhe në menjëhershëm të institucioneve përgjegjësi për dy pikat e lartpërmendura”, shtojnë ata në letrën e tyre.

DEKLARATË

Departamenti Marketing-Turizëm, Fakulteti Ekonomik, Universiteti i Tiranës, lidhur me ngjarjet e fundit:

Dënon ndërhyrjen e forcave policore në ambientet  universitare dhe aktet e dhunës se ushtruar ndaj studentëve

LEXO EDHE  "Kosova është shtet sovran dhe i pavarur"

Mbështesim arsimin cilësor për të përmirësuar aktivitetin akademik dhe gjetjen e një platformë të përshtatshme me stafet akademike.

Kërkojmë reagim serioz dhe në menjëhershëm të institucioneve përgjegjësi për dy pikat e lartpërmendura.

Vjollca Hysi Panajoti

Ilia Kristo

Vjollca Bakiu

Liljana Elmazi

Vita Koja

Arjan Abazi

Klodiana Gorica

Zhaneta Ndregjoni

Rozana Haxhialushi

Julian Bundo

Ermelinda Kordha

Mirdaim Axhami

Reila Bozdo

Mirela Mersini

Elfrida Manoku

Elona Nazari

Ana Buhaljoti