Denoncimi i studentëve: Kemi marrë kërcënime, na mbroni

Studentët në disa fakultete kanë vijuar të zbatojnë vendimin për t’u ngujuar në auditore. Të pyetur nga mediat ata kanë deklaruar se kanë marrë mesazhe kërcënuese për të ndërperë grevën.

Por thonë se nuk do të ndalen deri në realizimin e kërkesave të tyre.

“Disa nga studentët, gocat më shumë janë kërcënuar me numra privatë në orët e vona të natës.

LEXO EDHE  Temperatura të larta dhe .../ Ja çfarë parashikojnë meteorologët për ditët në vijim ...

“Nëse merrni pjesë në protestë do të ketë pasoja për të gjithë ju” dhe vajzës tjetër i kanë thënë “mos merrni pjesë në protestë”, denoncoi një studente.

“Ngujimi do të jetë pa afat deri në plotësimin e kërkesave që çojnë direkt në shfuqizimin e arsimit të lartë”, tha një student.