Shqiptarët e SHBA-ve dhuratë pajisje për spitalin e Kavajës, shteti kërkon 100.000 dollar taksë

Ndoshta mund të ju duket e pabesueshme por është e vërtetë. Disa shqiptarë në SHBA kanë bërë dhuratë disa pajisje me vlerë 500.000 dollar për spitalin Kavajës, por shteti kërkon tasksë.

Denoncimin e ka bërë Donald Dervishi.

 

Skandal!
Fal shqipetareve te USA dhe kordinatores Ina Farka per spitalin e Kavajes jane derguar paisje shendetesore me vleren 500,000$
Nga keto shteti shqiptar kerkon taks 100,000$
Shqipetaret e amerikes paguan transportin rreth 15,000$ nga xhepat e tyre qe keto paisje t’i shkonin njerzeve ne nevoje!
Media duhet te investigoje. Si mund te presim ne qe gjerat te ndryshojne ne Shqiperi, pa qene human?

LEXO EDHE  Aksident fatal, 1 i vdekur dhe 2 të plagosur rëndë
Fotografia e Donald Dervishi