Ngujimi i studentëve/ Sot u bashkohet një tjetër fakultet, ja çfarë kanë lajmëruar

Prej disa ditësh, studentët e disa fakulteteve janë ngujuar në ambientet e brendshme të auditorëve, duke ushtruar të drejtën legjitime të protestës.

Veç studentëve të Ekonomikut, Inxhinierisë së Ndërtimit etj., sot u bashkohen edhe studentët e fakultetit të Mjekësisë.

LEXO EDHE  Ironia e gazetarit: Rama shkakton tërmet edhe kur kalon në plazh ...

Njoftimi është kryer në rrjetet sociale dhe nismën do ta marrin sot pasdite në orën 18.00.