Librazhdë/ Bie në greminë makina e bashkisë, ja gjendja e dy punonjësve

Në fshatin Letem të Librazhdit, makina e Ndërmarrjes së Rrugëve, e cila shoqëronte fadromën per hapjen e rrugës, ra në greminë.

Brenda në makinë ndodheshin dhe dy punonjës të ndërmarrjes, inxhinjeri dhe shoferi.

Fati qe me ta, sepse të dy kanë shpëtuar mirë. Kjo është fotografia, marrë në vendin e ngjarjes. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here