Zoti Sandër Lleshi kush Janë banditët që parkojnë në trotuare?!

Në redaksinë e Boldnews kanë mbërritur disa fotografi të një makine luksoze e cila ka parkuar në trotuar, por aty çuditërisht nuk ndodhet asnjë polic për ti gjobitur.

Pavarësisht se Ministri i ri i Brendshëm, Sandër Lleshaj ka lëshuar efektivet e Mitat Tolës rrugëve, makinat luksoze mund të parkojnë ku të duan dhe askush nuk merr masa ndaj tyre, por merren vetëm me qytetarët e thjeshtë.

Kjo makinë e minstrisë së Brendshme ka parkuar mbi trotuar pranë unazës së re ku po prishen banesat e qytetarëve.

LEXO EDHE  Në dorën e Kolegjit Zgjedhor/ Sot vendimi për 30 qershorin, mes presionit dhe …

Me siguri kjo makinë i përket ndonjë zyratri të lartë në ministrinë e Brendshme, dhe sipas Lleshit e Ramës ligji nuk është i barabartë, kur vjen puna që ai të shkelet nga ata vetë apo miqtë e tyre.

Kjo nuk ësht policia që Rama thotë me krenari duam, kjo është policia që nuk duam.