Në Kalanë e Dodës 9 familje kërkojnë ndihmë, janë bllokuar nga bora

Në fshatin Shulla në Kalanë e Dodës në Dibër, 9 familje kërkojnë ndihmë për hapjen e rrugës, pasi janë bllokuar nga bora.

Sipas banorëve pushteti vendor nuk ka dhënë ndihmë për të hapur rrugët edhe pas thirrjes së tyre.

LEXO EDHE  VIDEO/ Çfarë po ndodh në selinë e PS, pas kryesisë Rama dhe Balla nisin takimet me…

“Kërkojmë ndihmë të na hapin rrugët, pasi na duhet të ecim në këmbë. Kemi frikë mos na sëmurën fëmijët apo familjarë të tjerë dhe nuk na ndihmojnë”, janë shprehur banorët.