Maskat grabitin 10 mijë euro, marrin peng djalin, lidhin familjen e biznesmenit

Grabitet forcërisht në banesën e tij, një biznesmen në Durrës.

Mëoshet se persona të paidentifikuar dhe me maska në kokë kanë grabitur një biznesmen në Shkozet të Durrësit, ndërsa nga të dhënat e para thuhet se vlera e grabitur është rreth 10 mijë euro.

Grabitësit nën presionin e armëve mësohet se kanë lidhur familjarët brenda në shtëpi dhe prej aty kanë marrë sasinë e eurove dhe janë larguar. Në ikje e sipër, grabitësit kanë marrë edhe djalin e familjes, por e lanë të lirë disa kilometra më tutje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here