DENONCIMI/ “Zhduken 8 borëpastruese në bashkinë e Pukës”

Ish-kryeministri Sali Berisha, nëpërmjet një postimi në rrjetin social facebook denononcon një tjetër skandal të ndodhur në zonën veriore të shqipërisë.

Në një kohë kur pjesas veriore dhe juglindore janë të mbuluara nga bora dhe shumë fshatra e qytete nuk po zhbllokohen vjenë edhe një problem më tjetër.

Berisha denoncon zhdukjen e 8 borëpastruesev e në bashkinë e Pukës. Sipas qytetarit dixhital këto borëpastruese ishin dhuruar 2 vite më parë.

LEXO EDHE  Rikthehen protestat në Tiranë, çfarë ndodh nesër

DENONCIMI

Zhduken 8 borepastruese ne bashkine e Pukes.
Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital. sb
Persh Doktor kjo eshte borepastruesja e qytetit Pukes e vetme qe pastron rruget private por, qe krenohet bashkia me te 8 borepastrueset e dhuruara dy vjet me pare nuk dihe se ku janë.