Shokuese/ Legjenda e sportit që ka 137 fëmijë me 121 gra!

Çudia e vitit ka ardhur nga Amerika. Një gjykatë amerikane e ka urdhëruar kampionin të shumëfishtë të golfit, Tiger Wodds të kryejë në total 137 teste të atësisë, shkruan Periskopi.

Vendim ka ardhur pas një kërkese të formuluar nga 121 gra, të cilat konfirmojnë se kanë qenë të dashurat e tij dhe se nga lidhja me Woods kanë sjellë në jetë fëmijë.

Mediat amerikane kanë raportuar se gjatë vendimit të pranishëm ishin disa nga gratë e Woods dhe ato kanë ulëritur nga gëzimi i madh. Ato tash e një kohë të gjatë po luftojnë për të drejtat e tyre.

LEXO EDHE  Tmerrohet kryeqyteti/ Vriten tri persona nga disa sulme me thikë

Gjykata i ka dhënë 30 ditë afat kohor legjendës së golfit që t’i kryejë 137 testet e ADN-së, përndryshe mund të dënohet shumë rëndë. Ndërkohë, avokati ka konfirmuar se klienti i tij do ta ndjek vendimin e gjykatës.