Sërish tender korruptiv te “Unaza”? Kriteret paracaktojnë fituesin

Pas dështimit të kontratës mes bashkimit të kompanive ‘Biba X’ dhe ‘DH Albania’ për shkak të skandalit të falsifikimit të dokumenteve nga ana e firmës mëmë të ‘DH Albania’ ‘Dunwell Haberman’ Autoriteti Rrugor Shqiptar ka rihapur në 13 Dhjetor garën për të njëjtin segment të unazës së madhe. Në shpalljen e parë njësia e prokurimit … Continue reading Sërish tender korruptiv te “Unaza”? Kriteret paracaktojnë fituesin