Alarmante/ Studentëve të ngujuar nuk u lejohet të futin ushqim (VIDEO)

Studentët e Fakultetit të Arkitekturës vazhdojnë të jenë të ngujuar në ambientet e shkollës. Studentët shprehen se rojet nuk i lejojnë të dalin për të marrë edhe ushqimin, madje atyre i kanë marrë edhe telefonat gjatë filmimeve.

LEXO EDHE  Glover e ODIHR në selinë e PS për zgjedhjet/ Çfarë po monitorojnë vëzhguesit…

Siç duken në këtë video studentët thonë se “duan ushqim”. Ndërkohë ka pasur edhe një konfrontim mes studentëve që janë të ngujuar dhe përgjegjësit të rojes së sigurisë private.