Kursi i këmbimit, 10 janar 2019, ‘ringjallet’ euroja

Kursi zyrtar i këmbimit valutor për sot, sipas Bankës së Shqipërisë. Vlera e euros sot dhe sa ishte më 10 janar 2018. Grafiku i uljeve-ngritjeve gjatë vitit 2018 në vijim.

LEXO EDHE  Mot i paparashikueshëm/ Ja çfarë ndodh me temperaturat javën e ardhshme