Historia/ E merrte natën te shtëpia dhe harbohej me nxënësin, jeta e mësueses merr tatëpjetën

Stephanie Peterson, një ish-mësuese e shkollës së mesme në New Smyrna Beach, Florida, do të duhet të shlyejë nga 5 deri në 10 vjet burg për akuzën se ka bërë seks me një 14-vjeçar dhe i ka dërguar foto eksplicite. 27-vjeçarja u gjet fajtore të martën e kaluar dhe është në pritje të dënimit. Faktet datojnë disa muaj më parë, kur midis nëntorit 2017 dhe janarit 2018, Peterson filloi të frekuentonte një student vetëm 14 vjeç. Ish mësuesja shkonte të merrte të riun në makinë, madje edhe vonë natën, dhe e çonte në shtëpinë e tij për të konsumuar raportet seksuale. Të dy flisnin në aplikacionin Snapchat, nëpërmjet të cilit gruaja i dërgonte djalit fotot pikante.

Stephanie Peterson u vu në pranga më 28 shkurt. Disa mesazhe i pa  nën nëna e 14-vjeçarit. Sapo u zbulua marrëdhënia, ish-mësuesi i shkroi djaloshit: “Ju lutem, thuaji se ishte vendimi më i keq i jetës sime. Nuk e di ku e kisha trurin, por në një farë mënyre rashë në dashuri me ty. Nuk e di pse, por nuk do të jem më i njëjti person”.

Para gjyqtarit të martën e kaluar, gruaja u shfaq shumë e ndryshme – raportuan mediat lokale – pranoi gjithçka dhe u zbuloi se merrte drogë. Stephanie Peterson u deklarua fajtore për akuzat, pa treguar ndonjë emocion ose ndjenjë.

Përveç viteve të burut, Peterson do të regjistrohet në regjistrin e “shkelësve të seksit”, një dënim që në Shtetet e Bashkuara krijon kufizime të mëdha për jetën private dhe profesionale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here