Thyhen rregullat e riprodhimit, pasardhës nga dy minj me të njëjtën gjini

Akademia e Shkencave Kineze ka realizuar një eksperiment, duke krijuar pasardhës te minjtë nga dy nëna.

Sipas shkencëtarëve kafshët “bimateral” ishin të shëndetshëm shumë dhe madje kishin edhe vetë pasardhës.

Por kishte lajme të këqija në lidhje me meshkujt. U eksperimentua edhe me minjtë me dy baballarë. Por ata ngordhën pak pasi lindën. Me këtë eksperiment thyhen edhe rregullat e riprodhimit.

Pse u provua?

Studiuesit po përpiqen që t’i përgjigjen pyetjeve se pse kemi marrëdhënie seksuale. Gjitarët, duke përfshirë edhe ne, mund të riprodhojnë vetëm përmes riprodhimit seksual.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here