Ish-mafiozi i Cosa Nostra-s, Xhon Alite rrëfen 6 muajt e qëndrimit në Shqipëri

Ja se si shprehet Alite në një intervistë ekskluzive për “Living” për të gjitha këto hamendësime që rrethojnë figurën e tij. “Hera e fundit që kisha ardhur në Shqipëri ka qenë para gjashtëmbëdhjetë vitesh. Ëndrra e gjyshërve të mi ka qenë që të mos i shkëpusja kurrë lidhjet me vendin e origjinës. Dhe jo vetëm … Continue reading Ish-mafiozi i Cosa Nostra-s, Xhon Alite rrëfen 6 muajt e qëndrimit në Shqipëri