Mediu i kërkon Joseph Daul, një mision faktmbledhës për Shqipërinë

Kryetari i Partisë Republikane Fatmir Mediu ka pasur një takim në Berlin me kreun e Partive Popullore Europiane, me Presidentin Joseph Daul, të cilit ka kërkuar dërgimin e një misioni mbledhës faktesh në Shqipëri.

“Duke  shpjeguar gjendjen e rende ekonomike, situaten e rende me korrupsionin, krimin ekonomik, – shkruan Mediu në rrjtete sociale, – i kerkova z. Daul mbeshtejen e PPE jo thjeshte per te djathten shqiptare PD dhe PR por per Shqiperine duke qene se PPE jane grupi me I madh I partive ne Parlamentin Europian dhe drejtojne qeverite ne vendet kryesore te BE.

Po ashtu referuar mbeshtetjes se PPE dhe vet Z Daul per zgjedhjet parlamentare dhe reformen ne drejtesi I kerkova nje mission fakt mbledhes per Shqiperine, mbeshtetje per reformen zgjedhore dhe vecanerisht per situaten e papranueshme te mungeses se Gjyjates Kushtetuese dhe bllokimit te Gjyjates se Larte.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here