Ndryshimi i Xhensilës në muajin e fundit të shtatzënisë

Duket sikur fundi i shtatzënisë së këngëtares Xhensila Myrtezaj erdhi shpejt por në fakt nuk është kështu. Jemi ne që morrëm vesh vonë për shtatzëninë e saj dhe sot, këngëtarja është afër fundit të pritjes nëntë mujore.

Në një fotografi të fundit që ka hedhur në Instagram, duket ndryshimi Myrtezajt përgjatë këtyre muajve të fundit. Ajo pritet të sjell në jetë vajzën e saj në fund të muajit qershor ose fillim të muajit korrik…Edhe pak durim Xhensila sepse dihet që në kohët e fundit pritja bëhet më me pa durim…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here