Po ndodh/ Studentët e Elbasanit nisen drejt Tiranës: Sot është dita jonë

Studentët e Universitetit të Elbasanit janë nisur në drejtim të Tiranës për t’ju bashkuar protestës që zhvillohet pra ministrisë së Arsimit.

Dy autobusë me studentë janë nisur mëngjesin e sotëm, ndërsa mësohet se pjesa tjetër e studentëve do të protestojnë para Universitetit “Aleksandër Xhuvani”.

Protesta studentore po zhvillohen edhe në Vlorë, Korçë dhe Shkodër.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *