Protesta/ Studentët mblidhen nesër para zyrës së Ramës (VIDEO)

Nuk pranojnë plotësim gjysmak të kërkesave.

Studentët janë shprehur se kërkojnë arsim publik falas, ndërsa nuk do ti ndalojnë protestat.

Ata janë shprehur nesërm do të vijojnë sërish me protestën, ndërsa në orën 8:00 do të mblidhen para Kryeministrisë.

‘Do e diskutojmë me të gjithë studentët dhe do të marrim një vendim. Duke qenë se kishim deklaruar se ministra do të na kthente përgjigje, për sot, e mbyllim protestën. Me thirrjen që do të mblidhemi sërish nesër në të njëjtën mënyrë. Do shihet nëse do ketë reagim’, -tha një prej përfaqësuesve të Këshillit studentor, ndërsa shtoi se protesta per sot mbyllet.

Ndërkohë një tjetër studente tha: ‘Nesër në orën 8 mblidhemi tek ministria dhe marshojmë deri kryeministrisë. Dekanët e fakulteteve të mbajnë përgjegjësi për të plotësuar kushtet për institucionet’.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *