Babai i Olta Bokës ka këtë kusht për të dashurin e vajzës së tij!

E mërkura e sotme në Soiree ishte e gjitha e dedikuar historisë dhe kulturës së bukur së “Tironës”.

Të ftuarit e mbrëmjes, familja Boka, Edmond Topi, Majlinda Keta, Nami Kajazi, Briken Fejzullai e të tjerë kanë fillur mbrëmjen e sotme gjerë e gjatë për historinë dhe kulturën kryeqytetase.

Gjatë bisedës, babait të Oltës, Reshit Bokës iu drejtua pyetja, nëse e donte dhëndrin tironc apo “jabanxhi” dhe përgjigja ishte mjaft e thjeshtë: “Unë do doja të zgjidhnin njeriun e duhur për të kaluar jetën!”.

Pra, nëse ai do ta bëjë Oltën të lumtur atëherë, nuk paska asnjë pengesë nga Reshiti.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *