Zgjedhjet e PD-së në Kukës, kush janë dy kandidatët që garojnë

Dje u zhvilluan zgjedhjet për kreun e degës së PD-ës Në Has dhe Tropojë.

Në përfundim të votimit, kryetarë u zgjodhën Miftar Dauti për degën e Hasit dhe Xhevdet Hoxha për degën e Tropojës.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *