“Drejtësi për Pëllumbin”, nga Aulon Kalaja

Gazetari i njohur Aulon Kalaja do të publikojë një dokumentar në lidhje me vrasjen e Pëllumb Marnikollaj më 3 gusht 2016 në Greqi.

Kalaja e ka titulluar dokumentarin ‘Drejtësi për Pëllumbin’, dhe do të publikohet në ambientet e hotel ‘Sheraton’  ditën e hënë në orën 17:00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *