Në kërkim për masakrën no Bllok, dorëzohet në Policinë e Tiranës Ajaks Boshnjaku

Ajaks Boshnjaku, i shpallur në kërkim për ngjarjen e 4 Tetorit në ish-bllok, ku u vra Fabian Gaxha dhe u plagosen Ervis Martinaj dhe Eljon Hato, është dorëzuar në Policinë e Tiranës.

Boshnjaku ka mbërritur në Drejtorinë e Policisë Tiranë në shoqërinë e avokates së tij, Olta Myftaraj

Boshnjaku është dorëzuar vullnetarisht në polici, pasi është vënë në dijeni të faktit se kërkohej nga policia.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *