FOTO/ Përmbytet vendi

Kanë mjaftuar vetëm pak orë shi ditën e stome, që të sjellin përmbytje të mëdha në disa qytetet të vendit.

Në fotot e mëposhtme janë pamjet nga Durrësi dhe Saranda, ku situata është mjaft e rëndë.

Nëse edhe gjatë natës do të vijojë të bjerë shi, situata mund të agravohet edhe më tej, pasi rrezikohet edhe përmbytja e shtëpive.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *