FOTO/ Harrohet mirëmbajtja, dëmtohen rrugët në zonën e Dukagjinit

Reshjet e fundit të shiut, kanë krijuar probleme serioze edhe në zonën e Dukagjinit. Në disa rrugë të kësaj zone, ka shkarje të tokës dhe rënie të gurëve.

Të parat që preken janë rrugët, kryesisht ajo Shkodër – Prekal, ku ka pasur rrëshqitje të tokës dhe rënie gurësh. Për banorët e këtij territori, lëvizja është një problem serioz, pasi në çdo kohë mund të bëhesh viktimë e gurëve. Reshjet kanë shkaktuar probleme edhe në rrugë të tjera të Dukagjinit.

Mirëmbajtja për ato bëhet vetëm në periudha të vështira atëherë kur duhet të largohen ortekët e borës.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *