VIDEO/ Albumi i ri sjell Rita Orën të zhveshur nga vaska

Pas shumë pengesave, problemeve të mëdha e disa vjetëve punë, Rita Ora më në fund ka publikuar albumin e saj të dytë të shumëpritur.

‘Phoenix’ ka sjellë një Ritë tjetër, shumë të pjekur si personalisht ashtu edhe muzikalisht, sidomos për dallim nga albumi i saj i parë, ‘Ora’.

Për të prezantuar këngën ‘Only want you’ dhe për të treguar me shumë gëzim, se albumi tashmë ka dalë në shitje, Rita sjell një fotografi, ku shihet e zhveshur në vaskë.

Të gjitha fotografitë promovuese të albumit dhe këngëve kanë sjellë Ritën shumë të thjeshtë dhe të zhveshur nga të gjitha komplikimet.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *