Protestë në Selanik: Do marrim Korçën dhe Sarandën, do djegim Tiranën

Ekstremistët grekë vijojnë të provokojnë dhe të hedhin parulla antishqiptare.

Në një protestë të mbajtur në Selanik mbrëmjen e së premtes është hapur një parullë në rrugë me mbishkrimin: “Kacifas je i pavdekshëm”.

Të pranishmit këndonin: “Do e marrim Korçën dhe Sarandën. Do e djegim Tiranën”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *