Terror në SHBA, të shtëna në një gjimnaz

Të shtëna armësh zjarri kanë terrorizuar një gjimnaz në Karolinën e Veriut. Ende nuk raportohen të plagosur dhe ende nuk dihen rrethanat e ngjarjes.

Forcat e policisë kanë rrethuar zonën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *