Manjani, Ramës/ Ma shpife me leshin e hundës

Ish Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani reagon me  një statusi në facebook në lidhje me videon që kryeministri Rama nxjerr për zhvillimet e fundit.

Ja postimi i plotë i Manjanit
Fillova të shoh një reagim video të Kryeministrit që merrej me një Kadri.
Ma cpifi leshi i hundës dhe nuk e çova deri në fund!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *