Lleshi, ministri me rrogën e tretë dhe dhjetë këshilla të pakërkuara…jo si ppp…

Nga Basir Çollaku

Zevendesministri i pare duhet te prodhoje nje ngjarje pune, qe te kaperceje zhurmen rreth emerimit te tij te hallakatur..:
Se pari tia dale te jete minister, nese e lene dhe mos ngele zv/minister si pese homologet ne te njejten ministri
Se dyti te mos vijoje te marre rrogen e trete, ose te marre dy te parat dhe lere te treten..
Se treti te kerkoje çdekretim si gjeneral per te shmangur papershtatshmerine..
Se katerti te adhuroje me pak Ramen se i duhet te respektoje shoqnine e tij bandat dhe trafikantet..
Se pesti ajo certifikara e sogurise e NATO nese eshte sipas te thenave te KM edhe mund te dale diku
Se gjashti te mundesoje kapjen e 38 bandave te lena trashegim nga Xhafa..
Se shtati te kerkoje dosjen e radareve dhe te shohe e konstatoje disi a punojne sot dhe kish i ka trashur mandatin e shkuar
Se teti, te kundershtoje shefin per arrestimet e pabera dhe mos toleroje arrestimin e drejtuesve te policise ne kerkim
Se nenti, te marre nga Interpoli infot ku dalin vendime denimi per deputete pavaresisht llojit politik..
Se dhjeti te lexoje me pak Kadarene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *