Gazetari denoncon skandalin: Të dënuarit marrin leje nga burgu dhe kryejnë vrasje me pagesë

Në emisionin e sotëm Dritare në News24, u diskutua për arrestimet e bëra së fundmi nga policia.

Gazetari Xhevahir Zhabina deklaroi përgjatë diskutimit se shumica e të burgosurve marrin një ditë leje, por ata janë vrasës me pagesë dhe persona me precedent të theksuar penalë.

“Por ka dhe kriminelë të cilët vrasjet i kryejnë brenda vendit por në sistemin TIMS rezultojnë të jenë jashtë vendit”, tha Zhabina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *