Aksidenti në fabrikë, zbardhet emri i viktimës

Një aksident i rëndë ka ndodhur sot në fabrikën e Çimentos në Elbasan, ndërsa raportohet për një të vdekur, një të plagosur ndërkohë që dhe një punëtor tjetër është mbuluar me tonelata materiale ndërtimi.

Punetori i vdekur quhet Musa Sula.

Gjendja e punëtorit të mbuluar nga çimento nuk dihet, ndërsa i plagosuri tjetër po lufton me vdekjen.

Deri më tani nuk dihen rrethanat e ngjarjes në fjalë si dhe identiteti i viktimës dhe i të plagosurit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *