I tradhton veshja dhe VIP-at lënë nam! Këto janë momentet që s’do të donit të ishit në vendin e tyre

Ndodh shpesh që VIP-at të kapen në momente të sikletshme gjatë shfaqeve të tyre në publik,.

Veshja këtu luan një rol kryesor. Britanikja “Daily Star” ka publikuar një foto-galeri kur VIP-at tradhtohen nga veshja.

FOTO-GALERI – KLIKO KËTU

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *