Turp e faqe zezë, vipat shqiptarë publikojnë foto banale nga tualeti, lënë nam!

Disave mund t’u duken foto komike, disa të tjerë mund ta gjykojnë këtë veprim si banal dhe aspak etik.

Megjithatë, këta janë vipat që kanë bërë publike foto nga tualet, në çaste personale.

Noizy, Ermal Mamaqi, Mozzik, Fjolla Morina, Adrian Gaxha dhe djemtë e grupit të tij, dhe Linda Rei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *