Ja çfarë të bëni kur u mërzitet seksi

Pasiguria dhe dorëzimi i plotë ndaj fantazive seksuale kanë çliruar shumë prej nesh nga fantazia e përjetshme. Shumë çifte më të vjetër do t’ju tregojnë se, herët a vonë, seksi bëhet i merzitshëm. Dhe të rinjtë lodhen shpejt, dhe morali tradicional nuk kërkon që dikush të vuajë, të mbyllë sytë dhe të presë që dikush të nisë i pari atë procedurë.

Për të kaluar mërzinë nga seksi ja se çfarë duhet të bëni:

Lejoni fantazinë seksuale që t’ju udhëheqë

Kuptojeni në fillim synimin tuaj

Mos u kompleksoni kurrë në seks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *