FOTO/ Shikoni si dukej Vera Grabocka kur ishte maturante

Regjisorja e njohur shqiptare Vera Grabocka, njihet tashmë për rininë e përjetshme.

Edhe pse është 67 vjeçe ajo vazhdon të duket si një vajzë e re dhe duket sikur koha e ka ’dënuar’ për të qëndruar përjetësish e re.

Në një foto të publikuar nga “Tirana Post” duket mjaft qartë se Vera vazhdon të qëndrojë të jetë e bukur ashtu si 50 vite më parë.

Teksa ishte maturante në shkollën “Perto Nini” Vera ka bërë foton tradicionale ku shfaqet krahas bashkëmoshatarëve të saj dhe ishte ende një vajzë e zakonshme, por plot ide dhe ëndrra.

Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *