Skandal në karburant, makina mbushet me ajër, jo me naftë (Video)

Nje video e publikuar ne rrjetet sociale tregon se si abuzohet me furnizimin me karbuarant.

“VIDEO SKANDALOZE. Shikoni se si makinat mbushen me ajer dhe jo karburant”, thuhet ne postimin e shperndare ne rrjetet sociale, shoqeruar nga video me poshte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *