Bieta Sulo nxjerr FOTO e pushimeve, ja familja e adhurueshme e Alban Dudushit

Këtë foto kaq të këndshmë, moderatorja e ka hedhur në Instagram bashkë me diciturën: Kopertina verë 2018. E në fakt, tamam ashtu duket, si foto kopertine dhe imazhi perfekt i lumturisë dhe harmonisë. Ajo shfaqet aty në krah të partnerit, Alban Dushushi, vajzës së tij nga martesa e parë, Joelle  dhe djalit të ciftit, Kroi Art, e qeshura e të cilit është praktikisht, infektuese!

Të katërt duken kaq të gëzuar, por Kroi më shumë nga të gjithë! Bieta ndërkohë e ka dhe një arsye më shumë për të qenë më e qeshur se kurrë: atë profesionale. Projektet e reja duket e kanë përmbushur shumë dhe këtë moderatorja e reflekton qartë!Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *