VIDEO/ Vetëm minuta e tretë, shënohet goli i parë në Premier League

Kanë mjaftuar vetëm tri minuta lojë dhe Poul Pogba ka shënaur golin e parë të Premier League për sezonin 2018/19 kundër Leicester City.

Manchester United e nis vrullshëm këtë sezon ku pritshmëritë janë të mëdha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *