Korçë, kapen 20 refugjatë sirianë e irakianë, mes tyre fëmijë

Në Korçë janë kapur 20 refugjatë me shtetësi siriane, irakiane dhe palestineze.

Midis tyre ka femra dhe fëmijë. Refugjatët u kapën në fshatrat Trestenik, Vishoticë dhe Braçaj.

Atyre u janë marrë deklaratat në Drejtorinë e kufirit dhe migracionit dhe u nisën drejt qendrës së azilkërkuesve në Tiranë.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *