FOTO/ AKU bllokon 11.6 ton birrë në doganë, ishte në prag skadence

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar sot në doganën e e Hanit të Hotit, 11.6 ton birrë, e cila ishte në prag kadence.

Gjatë kontrollit fizik të ngarkesës së produktit “birrë” nga ana e trupës inspektuese në pikën doganore të Hanit të Hotit u konstatua se, ky produkt me origjinë nga Estoni – Meksiko , eksportuar nga Mali i Zi, nuk respektonte urdhrin e ministrit Nr.250 dt 29.07.2011 ku ndalohen importet e  produkteve në prag skadence.

Aku ndaloi hyrjen e ngarkesës në sasinë 11.615 ton në teritorin e Shqipërisë dhe kthimin e saj në vendin e origjinës.Image

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *