Rudina Magjistarin siç nuk e keni parë, pozon me rroba banjo në pishinë/ FOTO

Moderatoren Rudina Magjistari gjithmonë e kemi arë të veshur brenda kornizave që i lejon një emision i pasdites i ndjekur nga familjarë.

Asnjëherë nuk ka ekzagjeruar për të ekspozuar diçka më shumë seç duhet. Madje as foto me bikini nuk e kishim parë të postonte.

Por këtë herë Rudina e ka ‘thyer rregullin e artë’. Pasi na prezantoi për herë të parë me Mian e vogël, tashmë ajoka ekspozuar dhe gjoksin. Rudina duket si një vajzë e re deh mjaft e hijshme.

Ndër moderatoret shqiptare Rudina është e para që ka ndalur kohën dhe rrezaton bukuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *