“Bamirësia s’të varfëron”/ Reperi i njohur i dhuron një shtëpi familjes së varfër

Bamirësia është gjithmonë e bukur, por mbi të gjitha kur bëhet nga personazhet publikë, të cilët janë idhuj dhe shembuj për shumë njerëz.

Një prej këtyre këngëtarëve që ka zgjedhur të ndihmojë një familje në nevojë, duke dhënë një shembull që bamirësia nuk të varfëron, por përkundrazi të pasuron, është edhe Capital T.

Në bashkëpunim me organizatën bamirëse “Jetimët e Ballkanit”, Capital T i ka dhuruar një apartament në Prishtinë, një familje në nevojë që jetonte në kushte të vështira. Ai ka shpërndarë një video të shkurtër në Instagram me mbishkrimin: “Bamirësia të pasuron”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *